Nova acadèmia a Sabadell – Acadèmia Quality Kids

Nova acadèmia a Sabadell

Quality Languages obre un centre al carrer Latorre de Sabadell cantonada amb Carrer Sant Pau. Aquesta nova acadèmia està situada al costat mateix de l’escola Mare de Déu de la Salut, i també molt a prop de la llar d’infants Vapor Buxeda Nou, el CEIP Miquel Martí i Pol i l’institut Pau Vila.


Iniciarem el curs 2015-2016 amb tres idiomes: anglès, francès i alemany. L’anglès ho oferim a partir dels dos anys, el francès i l’alemany a partir de l’ESO.

El local compta amb més de 350 m2, distribuïts en 6 aules, sala polivalent, teatre i club. L’entrada principal es troba al carrer Latorre 124 (lateral Gran Via), i la secundària al carrer Sant Pau.

Fidels a la metodologia de Quality, al nou centre seguirem desenvolupant l’aprenentatge d’idiomes de manera natural i comunicativa, amb diferents variacions en la metodologia per adaptar-la a cada franja d’edat: infantil,primària, adolescents, adults.